Cengiz Topel İlkokulu

WEB https://cengiztopelioo.meb.k12.tr
Adres : ATATÜRK MAH. SAİDİ NURSİ CAD. CENGIZ TOPEL ILK VE ORTA ÖĞRETIM OKULU NO: 15 PATNOS / AĞRI
VİZYON : Vizyonumuz; Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven bireylerinin yetiştirildiği, akademik ve etik standartları en üst düzeyde olan bir eğitim kurumu amaçlıyoruz.
MİSYON : Misyonumuz; Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli eğitim ile yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Isınma : kalorifer
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine uzaklık 80 km Okulumuz ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :